Mors dag presenttips

Mors dag presenttips

Unna mamma en ljuvlig mors dag present (presenttips!) med omtanke.

Mors dag närmar sig, det är en tid för att hylla och fira de fantastiska mödrarna runt om i världen. Det är en dag då vi tar oss tid att visa vår uppskattning och kärlek till de kvinnor som har format våra liv på så många sätt. Oavsett om det är din egen mamma, en modersfigur eller en vän som är mamma, är det en tid att hedra deras oförglömliga insatser och visa hur mycket de betyder för oss.

Precis som vid Alla hjärtans dag, är Mors dag en tid för att skämma bort de speciella kvinnorna i våra liv och visa vår tacksamhet på ett meningsfullt sätt. Hos Chimi Home har vi många sätt att göra dagen extra speciell.

Varför inte ge mamma något som hon verkligen kan njuta av och som ger henne en stund av avkoppling och självvård? Här har vi samlat de bästa mors dags presenttipsen från Chimi Home, med våra mjuka och sköna sängkläder, fluffiga handdukar och väldoftande doftljus.


Mors dag presenttips 1 - Stora tjocka lyxiga handdukar

För den mamma som älskar att ta hand om sig själv, är våra mjuka och fluffiga handdukar en perfekt present. Ge henne en spa-upplevelse hemma med våra tjocka lyxiga handdukar. De är tillverkade av 100% bomull och har en mjuk och fluffig yta som känns skön mot huden. Handdukarna är en frottédröm som blir mjukare och fluffigare tvätt, efter tvätt - år, efter år. Våra handdukar finns i sju olika färger och två storlekar och säljs både separat och som handduksset. Vad som verkligen är unikt med våra handdukar är möjligheten att individualisera dem med olika färger på signatur etiketterna, perfekt för att anpassa till olika familjemedlemmar i hushållet.

Mors dag presenttips 2 - Bäddset

För den mamma som älskar att krypa upp och koppla av med en bra bok eller en film, är våra mjuka och bekväma sängkläder en perfekt gåva. Våra lyxiga sängkläder i poplin och linne skapar en ombonad och avkopplande atmosfär som hon kommer att älska. 

Rainbow Collection: De är tillverkade av Poplin, en vävteknik som har en unik andningsförmåga och en silkeslen känsla med en krispig finish. Sängkläderna är designade i Sverige och vävda med 300 TC (thread-count) i Portugal. Våra bäddset har en stilren och minimalistisk design som passar perfekt in i alla sovrum. De finns i nio olika färger, så att du kan hitta ett bäddset som passar mammas personlighet och stil.

Japandi Collection: De är tillverkade i 100% linne, ett vackert och svalt material som ger en extra mjuk och lyxig känsla. Linne är inte bara bekväm att sova i, det är också ett hållbart material med ett lågt klimatavtryck. Den höga slitstyrkan och draghållfastheten hos linnetyget gör att bäddsetet håller länge och behåller sin vackra form. Våra bäddset har en stilren och minimalistisk design som passar perfekt in i alla sovrum. För varje såld produkt av Japandi planterar vi dessutom ett träd i naturen.

Mors dag presenttips 3 - Comfy Cloud 100% Veganska Doftljus

Comfy Cloud doftljus är den perfekta gåvan till alla mammor som älskar att skapa en mysig atmosfär i sitt hem. Med en bas av vanilj och rosenblad sprider sig en behaglig doft i hemmet som varar länge. Visa mamma hur mycket du bryr dig med en omtänksam present som hon verkligen kan njuta av. Våra doftljus är 100% veganska och är handgjorda i Sverige med en brinntid på 60 timmar. Ljusen har en stilren vit minimalistisk design och passar perfekt in i alla hem.

Beställ din morsdagspresent idag!

Beställ din morsdagspresent från Chimi Home idag och se till att mamma får en present som hon kommer att älska och uppskatta lång tid framöver. Vi erbjuder snabb leverans och gratis retur om du inte är nöjd med din beställning. Varje produkt levereras i en exklusiv presentförpackning, vilket gör varje köp till en minnesvärd och uppskattad upplevelse.


Oavsett vilken typ av mamma du har i ditt liv, är det viktigt att ta sig tid att visa sin kärlek och uppskattning på Mors dag. Vill du visa din uppskattning med en present är vi här för att hjälpa dig att göra dagen extra speciell med våra exklusiva produkter. Ge din mamma den uppmärksamhet hon förtjänar och skapa minnen som varar.
Back to blog