Ljuvliga sängkläder i 100% eko-bomull

Poplin-sängkläder du inte kommer kunna leva utan. Smooth like satin - cool like linen.
Dessa sängkläder är inte bara en fröjd för ögat, utan erbjuder även en uppsjö av fördelar som kommer att förvandla din sömnupplevelse till något utöver det vanliga. Vävda i Poplin med 300 TC (thread-count) vilket motsvarar ca 550 TC i en satinväv. Varje tråd är fin och tätt vävd för att skapa en ljuvligt mjuk och silkeslen känsla med en krispig finish. 

Vävtekniken Poplin används ofta på dyrare skjortor tack vare förmågan att anpassa sig efter kroppstemperatur och den silkeslena ytan. Som ett sista steg i produktionen ”stentvättas” våra poplin-sängkläder med natursten, vilket gör sängkläderna krispiga och framkallar en känsla av linne sängkläder – men med behagligare yta. Vår slogan ”Smooth like satin – Cool like linen” beskriver därmed kort en lång produktionsprocess, för att skapa textilperfektion.

Funktion är minst lika viktigt som hållbarhet i många år, kvalitet och design. Därför har vi en "smart-ficka" på insidan av sängkläderna som håller täcket på plats.

Välj färg
1 av 5

Fluffig kärlek i form av frottéhanddukar

Ge ditt badrum en ny lyxigare känsla med frottéhanddukar från Chimi Home. En glansig och fluffig yta för att du ska få det bästa mot din hud. Välj mellan 7 olika färger och hitta den färg som passar just dig och ditt badrum.

 • Vävda i 100% ekologiskt bomull
 • Svensk design - Portugisiskt hantverk
 • Ultra-mjuk och högabsoberande
 • Snabbtorkande handdukar som blir mjukare tvätt, efter tvätt - år, efter år.
 • "Smarta handdukar"; de olika färgerna på etiketterna hjälper till att särskilja på handdukarna i hushållet.
 • Spara upp till 35% när du köper i paket/set
Välj färg
1 av 4

Mix set - 800 SEK

Startkit - Spara 40%

Fantastiska örngott och handdukar som du inte kommer kunna leva utan. Dem är inte bara en fröjd för ögat, utan erbjuder även en uppsjö av fördelar. Örngotten är vävda i Poplin med 300 TC (thread-count) vilket motsvarar ca 550 TC i en satinväv. Varje tråd är fin och tätt vävd för att skapa en ljuvligt mjuk och silkeslen känsla med en krispig finish. Handdukarna är en frottédröm som blir mjukare tvätt, efter tvätt - år, efter år.

 • Vävda i 100% ekologiskt bomull
 • 2st Örngott 50x60 (ord. pris 250 kr/st)
 • 2st Gästhanddukar 30x50  (ord. pris 145 kr/st)
 • 2st Gästhanddukar 50x70  (ord. pris 215 kr/st)
 • Välj mellan brunt, vitt och beige
 • Svensk design - Portugisiskt hantverk

Handdukarna kommer i samma färger som sängkläderna, välj mellan vit, beige och bruna handdukar och sängkläder.

Välj färg

Sängkläder vävda i världens finaste linne.

Japandi Collection - En extraordinär upplevelse som genomsyrar hållbarhet.

Upptäck vår exklusiva kollektion Japandi Collection. Blåa linnesängkläder som är 100% tillverkat av världens finaste linne, producerat i Portugal - vävda linnetyg i 165g/m2. Vid varje såld produkt av Japandi planterar vi ett träd i naturen. Vi vill minska vårt klimatavtryck genom att skapa hållbara produkter för dig och miljön. Bli en del av Japandi Collection och ge ditt hem en unik inredningsdetalj med dessa blåa linnesängkläder som också ger dig en god natts sömn.

Med tanke på att linne absorberar fukt och transporterar bort kroppsvärme så gör det att tyget andas och känns svalt mot huden. Med sin goda slitstyrka och draghållfasthet kan man räkna med en långvarig kvalitet som i sin tur gynnar vår miljö ur ett hållbarhetsperspektiv.

Linne genererar mindre klimatavtryck jämfört med många andra textilier. En av anledningarna till detta är att det inte kräver lika mycket konstbevattning eller konstgödning som för andra textilier. Lin är ett fiber som både är naturligt nedbrytningsbar som odlas i svala och regniga väderförhållanden vilket gör att det inte är lika utsatt för skadedjur. Lin-plantan kräver därför inget bekämpningsmedel.

Våra lyxiga blåa linnesängkläder varar i många, många år. Klä din säng som du klär dig själv. Japandi Collection finns i tre olika färger. 

Välj färg
1 av 5

Bli inspirerad av våra veganska doftljus

Med passion för snygga detaljer i hemmet av minimalistisk design och med målet att ge ditt hem en boost, i det här fallet en väldoftande boost, har vi på Chimi Home även lanserat våra 100% veganska doftljus. Ljusen är handgjorda i Sverige och tillsammans med aromexperter har vi på Chimi Home tagit fram nio olika och helt veganska doftljus med inspiration hämtade från våra sängkläder i Poplin.

Våra doftljus har en stilren vit minimalistisk design med färgglada och lekfull finish, som även speglar färgerna på poplin-sängkläderna. Men också doftar som färgen och känslan vi vill förmedla. Doftljusen innehåller en sammanställning av olika naturliga oljor och har en brinntid på 60 timmar.

Tack vare funktioner som att ljusen är fria från animaliska produkter, konserveringsmedel, paraffin och parabener finns det ingen risk att andas in några farliga och giftiga kemikalier.

Ta mig dit
1 av 5