Ljuvliga sängkläder i 100% eco-bomull

Poplin-sängkläder du inte kommer kunna leva utan. Smooth like satin - cool like linen.
Dessa sängkläder är inte bara en fröjd för ögat, utan erbjuder även en uppsjö av fördelar som kommer att förvandla din sömnupplevelse till något utöver det vanliga. Vävda i Poplin med 300 TC (thread-count) vilket motsvarar ca 550 TC i en satinväv. Varje tråd är fin och tätt vävd för att skapa en ljuvligt mjuk och silkeslen känsla med en krispig finish. 

Vävtekniken Poplin används ofta på dyrare skjortor tack vare förmågan att anpassa sig efter kroppstemperatur och den silkeslena ytan. Som ett sista steg i produktionen ”stentvättas” våra poplin-sängkläder med natursten, vilket gör sängkläderna krispiga och framkallar en känsla av linne sängkläder – men med behagligare yta. Vår slogan ”Smooth like satin – Cool like linen” beskriver därmed kort en lång produktionsprocess, för att skapa textilperfektion.

Funktion är minst lika viktigt som hållbarhet i många år, kvalitet och design. Därför har vi en "smart-ficka" på insidan av sängkläderna som håller täcket på plats.

Välj färg
1 av 5

Fluffig kärlek i form av frottéhanddukar

Ge ditt badrum en ny lyxigare känsla med frottéhanddukar från Chimi Home. En glansig och fluffig yta för att du ska få det bästa mot din hud. Välj mellan 7 olika färger och hitta den färg som passar just dig och ditt badrum.

  • Vävda i 100% ekologiskt bomull
  • Svensk design - Portugisiskt hantverk
  • Ultra-mjuk och högabsoberande
  • Snabbtorkande handdukar som blir mjukare tvätt, efter tvätt - år, efter år.
  • "Smarta handdukar"; de olika färgerna på etiketterna hjälper till att särskilja på handdukarna i hushållet.
  • Spara upp till 35% när du köper i paket/set
Välj färg
1 av 4

Bli inspirerad av våra veganska doftljus

Med passion för snygga detaljer i hemmet av minimalistisk design och med målet att ge ditt hem en boost, i det här fallet en väldoftande boost, har vi på Chimi Home även lanserat våra 100% veganska doftljus. Ljusen är handgjorda i Sverige och tillsammans med aromexperter har vi på Chimi Home tagit fram nio olika och helt veganska doftljus med inspiration hämtade från våra sängkläder i Poplin.

Våra doftljus har en stilren vit minimalistisk design med färgglada och lekfull finish, som även speglar färgerna på poplin-sängkläderna. Men också doftar som färgen och känslan vi vill förmedla. Doftljusen innehåller en sammanställning av olika naturliga oljor och har en brinntid på 60 timmar.

Tack vare funktioner som att ljusen är fria från animaliska produkter, konserveringsmedel, paraffin och parabener finns det ingen risk att andas in några farliga och giftiga kemikalier.

Ta mig dit
1 av 5