journalbild-chimi-home

INTRODUCERAR: ”Signature Collection”

Chimi Home vill associeras med lugn och avkoppling – i en stressig och ständigt ansluten vardag. Något som vi ville skulle återspeglas inför lanseringen av våra kvalitetshanddukar av vår första kollektion, ”Signature Collection”. En känsla som vi genomgående vill förmedla genom våra produkter och content som vi skapar. 

Sommaren 2020 spelade Chimi Home in en reklamfilm ute på västkusten.

Se filmen ”Textile Art by Chimi Home” här. bakom kulisserna när modell ligger i en etcetra-fotölj med en bruna kvalitetshanddukar Några ur teamet bakom produktionen av Textile Art by Chimi Home har sammanställt vilka idéer som tog fart. Och vilken känsla de ville uppnå samt hur de upplevde inspelningsdagarna.

”Vi inledde med att ställa frågan: Hur kan vi förmedla vår slogan “Textile art made with compassion” på bästa sätt? Och efter många olika idéer hamnade vi till slut med ett badkar på stranden”
– Mario Horvat

behind the scenes camera

Mario Horvat, Creative Director Chimi Home

När vi intervjuar Mario berättar han om sin upplevelse från inspelningen.

Det roligaste med den här typen av projekt tycker jag är det kreativa. Att sätta upp en scen och gå igenom med hela teamet hur vi ska gå tillväga. Vad alla ska göra och hur vi på bästa sätt kan få vår vision på bild, säger Mario.

Det jag upplevde var det bästa med inspelningen var utan tvekan gemenskapen och det fokus alla som var på plats hade. Två intensiva men oerhört roliga dagar. Min roll under inspelningen var att hålla en röd tråd genom hela produktionen. Och att följa den strategi som vi lagt upp, säger Mario.

Vi vill att våra produkter ska associera med harmoni och lugn. Våra kunder ska kunna koppla av och koppla bort från vardagen när de använder våra textilprodukter. Därför försökte vi hitta miljöer som kunde förmedla detta på bild, tillsammans med effekter som exempelvis långsamma kamerarörelser, ljudeffekter och dimma. Anledningen till att badkaret hamnade på stranden var för att vi ville hitta en balans mellan det artistiska och produkten. Vi inledde med att ställa frågan: Hur kan vi förmedla vår slogan “Textile art made with compassion” på bästa sätt? Och efter många olika idèer hamnade vi till slut med ett badkar på stranden, fortsätter Mario.

modell ligger i ett badkar på stranden med vår vita kvalitetshanddukarJosefine La Rosa, Model

Jag kom först i kontakt med Chimi Home då jag och Mikael Tarighi jobbade tillsammans. Mikael ville ha mig som modell för projektet. Det bästa med inspelningsdagarna enligt mig var stämningen och hela viben. Alla inblandade var supertaggade och tyckte det var spännande att få vara med och skapa tillsammans, säger Josefine.

Vad har du för relation till Chimi Home och har du någon favorit bland handdukarna från kollektionen?

⁃ Min favorit är helt klart ”Fondue Brown”. Och jag kan ju säga att det inte hänger några andra produkter i mitt badrum än Chimi Home’s kvalitetshanddukar iallafall!

   

bakom kulisserna brand story

Kasper Bröns, Drönarpilot

Kasper har drivit ett produktionsbolag under de senaste 9 åren. Under denna tiden har han blivit en av de främsta drönarpiloterna inom Europa. Kasper har bl a arbetat med kunder som Avicii, Volvo, Audi, BMW, Jon Olsson, Salvatore Ganacci, Gumball och vunnit grammis för årets musikvideo.

Jag och Mikael Tarighi känner varandra genom ett affärsnätverk som heter Young Entrepreneurs of Sweden. Vi hade egentligen bara träffats en gång spontant, men inom YEoS är alla en familj. När Miakel sa att han skulle ha en inspelning så ville jag såklart hjälpa till. På plats hade jag hand om drönarskott och hjälpte till med produktionen. Det jag älskade med denna produktion var att alla var där för att de brydde sig. Du kan slänga miljoner på en produktion, men inget kan mäta sig med ett projekt genomfört med passion där alla lägger sin heart and soul. Det var aldrig någon som sa nej till att hjälpa till för att det var under sin paygrade. Alla gav 100%, säger Kasper.

Något jag också tyckte om med detta projektet, utöver alla människor, var att man fick sin kreativa frihet till att testa nya vinklar och idéer. Ingenting var omöjligt och stämningen var sjukt taggad

Har du någon favorit av handdukarna från kollektionen?

– Jag diggar personligen den gröna handduken. Den passar perfekt i både min båt och lägenhet, forsätter Kasper.

Our Story
Vi vill att våra kunder ska ta ett djupt andetag och fyllas med harmoni när de ser eller känner våra textilprodukter. Våra exklusiva kvalitetshanddukar och dess iögonfallande kulörer lyfter hela upplevelsen i ditt badrum. Genom att styla och inreda ditt badrum med våra kvalitetshanddukar, så kan du enkelt uppnå precis den känslan du vill förmedla och skapa ett intryck av lyx.

Zurück zum Blog